22.1.08

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ................................................................. ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ 4-1 ΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ !!!

Επιτέλους νίκη για την ομάδα μας μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα,σ' ένα θεσμό μάλιστα, το κύπελο, όπου το ενδιαφέρον μας παραμένει, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα όπου η υπόθεση άνοδος έχει πλέον χαθεί.
Ο σημερινός αγώνας έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας Κο Στέλιο Κουκούλη να πάρει και μια άτυπη ρεβάνς απο τον πρόεδρο της ένωσης προπονητών Λάρισας και προπονητή της ομάδας του Πλατυκάμπου Κο Σουλούκο ο οποίος το τελευταίο διάστημα δήλωσε όχι και λίγες φορές οτι αντικανονικά προσλήφθηκε από τον Αμπελωνιακό ο συγκεκριμένος προπονητής αφού δεν έχει την σχετική κάρτα προπονητών.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας ξεκίνησε με σύστημα 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε ο Χρήστος Μπακούλας.Λίμπερο όπως συνήθως ήταν ο Γκόλτσιος και σέντερ μπακ οι Γκαμπέτας και Μούργκας.Αριστερό μπακ-χαφ έπαιξε αυτή τη φορά ο Κωτούλας και αντίστοιχα στα δεξιά βρισκόταν ο τρίτος Βρυοτοπίτης της παρέας,ο Πετρίκης.Στο χώρο του κέντρου ο Κος Κουκούλης χρησιμοποίησε δύο αμυντικά χαφ, τους Γρηγορίου και Κούρο και ένα επιθετικό χαφ, τον Βαγγέλη Καρέλια ενώ στην επίθεση έπαιξε ο Κακαβίτσης με παρτενέρ τον Μπαρμπαγιάννη.Η ομάδα του Αμπελώνα έδειξε από την αρχή τις επιθετικές της διαθέσεις με μια πολύ ωραία διείσδυση του Γρηγορίου από τα δεξιά μόλις στο 1΄ που κατέληξε σε άουτ και μετά από αρκετή πίεση που ακολούθησε στα επόμενα λεπτά ήρθε το 1-0 στο 12' με ωραία προβολή του Μπαρμπαγιάννη μετά απο ασίστ του Κακαβίτση σε κενό ουσιαστικά τέρμα.Το 1ο ημίχρονο από εκεί και μετά δεν είχε κάτι το αξιόλογο εκτός απο 1-2 ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν αφού όλη η υπόλοιπη δράση φυλάσονταν από τις 2 ομάδες για το 2ο ημίχρονο.Έτσι μόλις στο 47΄ ο Πλατύκαμπος ισοφάρισε προσωρινά τον αγώνα αλλά η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα μετά από την δικαιολογημένη αποβολή του δεξιού χαφ της ομάδας με 2η κίτρινη κάρτα για επικύνδινο μαρκάρισμα πάνω στον Κωτούλα.Η αποβολή έγινε στο 62΄ του αγώνα ενώ το 2-1 για τον Αμπελωνιακό ήρθε μόλις 2΄ αργότερα με ωραίο σουτ του Πετρίκη μέσα από την μεγάλη περιοχή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ήταν ένα ξέσπασμα των παιχτών της ομάδας που φαίνεται οτι απέβαλλαν επιτέλους το άγχος που τους διακατείχε στα τελευταία παιχνίδια.Στο 66΄ πραγματοποιήθηκε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις του Πλατύκαμπου στα καρέ του Μπακούλα για το 2ο ημίχρονο και ίσως δικαιολογημένα να ζήτησαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι σ' αυτή τη φάση. Από εκεί και πέρα ο Μπακούλας έγινε και αυτός ένας από τους θεατές του αγώνα και ο επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας δεν είχε τέλος. Το αποτέλεσμα ήταν να επιτευχθούν ακόμη 2 γκολ ένα με σουτ του Κακαβίτση στο 75΄ και ένα με κοντινή προβολή του Μπαρμπαγιάννη στο 85΄ ο οποίος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.............. ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ,ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ,ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ,ΜΟΥΡΓΚΑΣ,ΠΕΤΡΙΚΗΣ,ΚΩΤΟΥΛΑΣ(82΄ΑΛΕΞΙΟΥ), ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΚΟΥΡΟ(75΄ΓΕΩΡΓΑΤΖΙΑΣ),ΚΑΡΕΛΙΑΣ,ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ(83΄ ΘΩΜΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: