30.3.08

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ...... ΗΤΤΑ 1-2 ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ.. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Κου ΜΠΟΥΜΑΡΣΟΠΟΥΛΟΥ





Με αρκετά νέα πρόσωπα εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο Αμπελωνιακός σε αγώνα πρωταθλήματος από την στιγμή που όλο το βάρος το ρίχνει αυτή τη στιγμή η διοίκηση και ο προπονητής στην ανάδειξη νέων ταλέντων μέσα από την ίδια την ομάδα.Παράλληλα, βέβαια, γίνεται αυτή την εποχή και μια συνεχής βολιδοσκόπιση για την εξεύρεση πιτσικάδων σε άλλες ομάδες.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε καθαρά και πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δείχνουν άλλωστε τα 2 δοκάρια αλλά και οι αρκετές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν παρά το γεγονός των 2 αποβολών που είχαμε που μας ανάγκασαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να αγωνιζόμαστε με αριθμητικό μειονέκτημα.Κορυφαίος για έναν ακόμη αγώνα ποιος άλλος από τον Κώστα Γρηγορίου και μαζί του ακολούθησαν σε απόδοση ο Κακαβίτσης, ο Γκόλτσιος και ο Πετρίκης ενώ από τους μικρούς ξεχώρισε ο νεαρός Γκαμπέτας αλλά και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Μπουγάτσας, Σιαμέτης και Καλογερόπουλος.Για μια ακόμη φορά δείχνει τα άλματα προόδου που έχει κάνει και ο νεαρός Χρήστος Αλεξίου, ο επονομαζόμενος και Λούα Λούα!
Στο 1ο ημίχρονο ο Αμπελωνιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά στην κυριότερη φάση που δημιούργησε το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Ιγγλέζου και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αετός απάντησε με γκολ μετά από καταπληκτικό ψιλοκρεμαστό σουτ του Γουγουλούλη που ήταν αδύνατο να αποκρούσει ο νεαρός Μπουγάτσας.Ο Αμπελωνιακός προσπάθησε να απαντήσει και δικαιώθηκε στο 36΄ με τον Γιώργο Κακαβίτση να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος φτάνοντας έτσι τα 27 γκολ στο πρωτάθλημα.
Στην επανάληψη και οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι διεκδικώντας τη νίκη αλλά μεγάλο εμπόδιο για την ομάδα μας στάθηκε ο διαιτητής της συνάντησης Κος Μπουμαρσόπουλος ο οποίος έβαλε φωτιά σ' έναν αγώνα φαινομενικά εύκολο για την κλάση του.Με τις αποφάσεις του ακόμα και σε πολύ απλές φάσεις κατάφερε να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές ενώ το κορυφαίο ατόπημα στο οποίο υπ' έπεσε ήταν η αποβολή του Κούρο ο οποίος δεν έκανε ούτε καν φάουλ στη συγκεκριμένη φάση του 63΄. Στη συνέχεια είχαμε ακόμη ένα δοκάρι στο 89΄ σε φάση διαρκείας με τον Γκόλτσιο ο οποίος είχε προωθηθεί εκείνη τη στιγμή για να φτάσουμε σε μία ακόμα αδικαιολόγητη αποβολή για την ομάδα μας στο 90΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γρηγορίου σε μια προσπάθεια του διαιτητή της συνάντησης να δείξει ότι αυτός είναι το αφεντικό σε έναν αγώνα που χωρίς λόγο τα είχε σην κυριολεξία χαμένα...Να πούμε ότι την κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη είδε, αν και κάπως αργά, και ο Χρόνης του Μακρυχωρίου στο 85΄ του αγώνα. Τελικά φτάσαμε στο 92΄ όταν το Μακρυχώρι κατάφερε να πάρει το τρίποντο με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε ο οποίος σημείωσε το τελικό 1-2.
Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες που εκφράζουν οι γηπεδούχοι για την απαράδεκτη διαιτησία του κου Μπουμαρσόπουλου ο οποίος ψευδώς γράφει στο φύλλο αγώνα ότι τον εξύβρισε ο αρχηγός της ομάδας μας Κώστας Γρηγορίου ενώ στην πραγματικότητα αυτό που έγινε ήταν ότι δεν άντεξε την αμφισβήτηση από τους ποδοσφαιριστές σε έναν ακόμα αγώνα μετά τα όργια που έγιναν πρόσφατα στην Τσαριτσάνη με πρωταγωνιστή τον ίδιο διαιτητή. Φαίνεται ότι ο εν λόγω κύριος δεν αντέχει να είναι διαιτητής εθνικών κατηγοριών αλλά να μην μπορεί να τα καταφέρει στο τοπικό πρωτάθλημα και να τολμούν κάποιοι ( παράγοντες ή φίλαθλοι)
να αμφισβητούν αυτόν που έχει φτάσει τόσο ψηλά. Το εκπληκτικό δε της υπόθεσης είναι η αναγραφή στο φύλλο αγώνα του Στέλιου Γκαμπέτα για εξύβριση στο τέλος του αγώνα και ενώ ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που δεν αγωνιζόταν στο χτεσινό παιχνίδι εκείνη την στιγμή δεν ήταν καν στο γήπεδο
αφού είχε φύγει νωρίτερα για να πάει στον χώρο εργασίας του.
Δυστυχώς όλα αυτά μόνο πίσω πηγαίνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και απογοητεύουν αυτούς τους ανθρώπους που σπαταλάνε το χρόνο τους και αρκετές από τις οικονομίες τους για να το στηρίξουν. Επιφυλασόμαστε για νεότερα σχετικά με το θέμα σε νέα δημοσίευση.
Για τον Αμπελωνιακό στον συγκεκριμένο αγώνα έπαιξαν οι Μπουγάτσας, Πετρίκης, Τζαρτζιάνης(55΄Σιαμέτης), Γκόλτσιος, Γκαμπέτας Χρ.(70΄Καλογερόπουλος), Συκιώτης, Κούρο, Γρηγορίου, Ιγγλέζος, Αλεξίου(75΄Δημούλτσης), Κακαβίτσης





Δεν υπάρχουν σχόλια: